Home » Kort Nyt Om 2town Radio, Programmer, Uncategorized » Nyt program på 2town Radio: ‘Jensen Reprise’

Nyt program på 2town Radio: ‘Jensen Reprise’

jensenreprise580‘Jensen Reprise’ er titlen på et nyt program hos 2town Radio, hvor Hans Jensen fra Vejle står bag musikvalget, der er sammensat af højdepunkter fra fredags-programmet ‘Jensen Tonite’.

Hver fredag i tidsrummet 20:00 til midnat sidder Hans Jensen troligt klar i studie 5 ved Vejle og sender LIVE fredagsfest direkte ud i æteren på 2town Radio. Et program som lytterne kan påvirke med lytterønsker mv. on-the-fly via vores webchat.

Men skulle man nu ikke have fået oplevet ‘Den Gæve Jyde’ live, så er muligheden der nu med programmet ‘Jensen Reprise’, der består af højdepunkter fra fredagsprogrammerne - Og skulle man kunne lide hvad man høre, så kan man da evt. selv prøve at ‘lege’ med næstkommende fredag hvor Hans Jensen atter sender live.

‘Jensen Reprise’ er altså IKKE en live-udsendelse men en god opsamling af tidligere sendte shows fra studie 5 i Vejle. Derfor kan man heller ikke komme med musikønsker til ‘Reprise’ udgaven.

Hans Jensen spiller alt fra 70’erne og frem til dato i en god blanding, herunder også masser af dansk musik. ‘Jensen Reprise’ er 120 minutters god musikalsk underholdning for den voksne dansker.

Du kan høre programmet på 2town Radio mandage kl. 19:00 og igen tirsdage kl. 15:00

 

 

 

comment closed


Copyright © 2017 · 2town Radio · All Rights Reserved · Posts · Comments
2town Radio stiller musik til rådighed i samarbejde med Koda & Gramex
%d bloggers like this: