Home » Pressenyt, Topnyt, Uncategorized » Ny ung stemme hos 2town Radio

Ny ung stemme hos 2town Radio

Den blot 22-årige Nicolaj Bang er ny studievært på 2town Radio fra Januar 2017 og bliver dermed stationens hidtil yngste vært og medarbejder. Men trods sin unge alder har Nicolaj Bang alligevel et solidt CV i branchen hvor han allerede har rigtigt mange gode solide forbindelser.

2town Radio har rigtigt mange (og store) planer for 2017, der gerne skulle rykke stationen til en kommerciel og mere professionel status i løbet af året. Stationens ambitioner og målsætninger har medvirket til at lokke den unge talentfulde Nicolaj Bang til Danmarks Bedste Netradio, hvor Nicolaj udover at fungerer som vært også skal bestride en rolle som assisterende musik- og program-controller.

Nicolaj Bang har tidligere været tilknyttet Hvidovre Nærradio, Radio Diablo, Gold FM samt Radio HLR og er en ung mand, som for alvor drømmer om at kunne skabe sig en levevej via radiomediet.

Den daglige stationsleder på 2town Radio udtaler i forbindelse med tilknytningen af Nicolaj Bang:
“Sjældent har jeg oplevet så meget pasion for mediet, som jeg ser hos denne unge gut. Det er helt fantastisk så mange forbindelser han allerede har i branchen og så har han trods sin unge alder god erfaring allerede. Det er bestemt ikke nogen ‘novice’ som først skal oplæres, der hermed joiner vores station. Tvært imod føler jeg mig ganske overbevist om at Nicolaj vil bidrage til at højne standard og niveau på vores station - Hvilket precis er hvad vi ønsker at gøre de kommende måneder på 2town Radio”, fortæller Alex Hansen, der for nyligt havde Nicolaj Bang på besøg i hovedkvarteret i Karise og stationslederen betegner Nicolaj som en: “Utrolig behagelig og professionel type”.

Selv betegner Nicolaj Bang sig som lidt af en sportstosse, der ud over musikken brænder for adskellige sportsgrene. Ligesom han er fodbold-dommer for DBU og så studerer han til salgsassistent, men han lægger ikke skjul på at han drømmer om (en dag) at kunne komme til at leve af sin hobby (at skabe god radio).

Udover at fungerer som studievært, så skal Nicolaj Bang også medvirke til at vedligeholde og opdaterer stationen musik- og program-server. En opgave han allerede (så småt) er påbegyndt.

Første gang man kan opleve Nicolaj Bang på 2town Radio bliver i en ny programserie med titlen ‘Aftryk’, som sendes på stationen tirsdage aftner fra 19:00 til 21:00 fra og med 17. Januar.

 

 

 

comment closed


Copyright © 2017 · 2town Radio · All Rights Reserved · Posts · Comments
2town Radio stiller musik til rådighed i samarbejde med Koda & Gramex
%d bloggers like this: