Home » Artikler, Topnyt, Uncategorized » Nephew tilbage med nyt medlem

Nephew tilbage med nyt medlem

Nephew har ikke givet offentlige koncerter i Danmark siden Smukfest 2014, men nu har de netop annonceret to store shows, i Jyske Bank Boxen fredag den 5. oktober 2018 og Royal Arena lørdag den 6. oktober 2018. Gruppen spiller en stribe af deres gamle hits, men lover at der også bliver også plads til helt ny musik.

“Vi kan ikke lade være”, fortæller frontmand Simon Kvamm og uddyber: “Nephew er som en familie, både internt og i forhold til vores publikum, og efter hver især at have været ude at opleve nyt savner vi at feste med familien igen.”

 

Kvindemedlem rykker ind
Nephew har optaget et nyt familiemedlem, nemlig musikeren og produceren Marie Højlund fra Marybell Katastrophy. Simon Kvamm har for nylig arbejdet med Marie Højlund om at remixe danske højskolesange til teaterkoncerten “Lyden af de skuldre vi står på” på Aarhus Teater.

Nephew har siden gennembruddet med deres andet album USADSB i 2004 solgt mere end en halv million album og modtaget 9 DMA-priser, 13 GAFFA-Priser og 5 priser ved P3-Guld. Deres seneste album er Hjertestarter fra 2012.

Sideløbende med Nephew har Simon Kvamm udgivet to album med Peter Sommer i De Eneste To i henholdsvis 2010 og 2014, ligesom han i januar i år udsendte sit første soloalbum, Vandmand.

Billetsalget til de to arenakoncerter i efteråret 2018 er netop startet.

 

 

 

comment closed


Copyright © 2017 · 2town Radio · All Rights Reserved · Posts · Comments
2town Radio stiller musik til rådighed i samarbejde med Koda & Gramex
%d bloggers like this: