Home » Programmer, Topnyt, Uncategorized » Mixerpulten mindes George Michael

Mixerpulten mindes George Michael

Bestyren af Mixerpulten, Finn Hermansen, har dedikeret hele tre udsendelser af programmet til det nyelig afdøde ikon, George Michael.

Som de fleste nok efterhånden er bekendt med, så mistede musikkens verden endnu en af de helt store på falderebet af 2016, da George Michael (tild. Wham) afgik ved døden i slutningen af december 2016. Blot 53 år gammel.

Finn Hermansen er en af dem, der er vokset op med George Michaels musik gennem sin ungdom og senere sit voksenliv. George Michael var i de tidlige 80’ere det ledende medlem af popduoen Wham og derefter som solo-solist helt frem til 2016 - Og der er ingen tvivl om at George Michael har sat sit eftertryklige aftryk i manges opvækst og musikalske oplevelser gennem livet. Herundre også hos Finn Hermansen.

Netop på denne baggrund har Finn Hermansen besluttet sig til at dedikere hele tre udsendelser af programmet Mixerpulten til ikonet George Michael, som du kan nyde på 2town Radio i de første 3 uger af 2017.

Mixerpulten sendes på 2town Radio på tirsdage kl. 14:00 med genudsendelse fredage kl. 19:00. Første udgave (der omhandler de tidlige år) af George Michael Special versionen, kan således høres i uge 1, mens udgave 2 er planlagt til uge 2 og sidste udgave af serien således i uge 3.

 

 

 

 

comment closed


Copyright © 2017 · 2town Radio · All Rights Reserved · Posts · Comments
2town Radio stiller musik til rådighed i samarbejde med Koda & Gramex
%d bloggers like this: