Home » Artikler, Uncategorized » Meat Load er heldigvis i bedring

Meat Load er heldigvis i bedring

meatloaf400Første halvdel af året 2016 har været et forfærdeligt år (set med musikalske briller) hvor musikken har mistet ufattelig mange af de helt store stjerner. Fredag 17. Juni var der så meget der tydede på at den atter var helt gal: Rocklegenden ‘Meat Loaf’ faldt livløs om på scenen midt i en koncert i Canada.

Marvin Lee Aday, som kunstneren ‘Meat Loaf’ hedder i virkeligheden, er efterhånden en ældre herre på 68 og helbredet er bestemt ikke hvad det har været. På det seneste har han aflyst adskellige koncerter grundet sygdom.
Fredag 17. Juni var han dog på scenen i Edmonton (Canada), men her fik koncerten en drastisk og uhyggelig afslutning da ‘Meat Loaf’ (mod slutningen af koncerten) pludselig faldt livløs om.

Han blev i al hast bragt til et nærliggende hospital og i adskellige timer var der total tavst om hans tilstand.
Heldigvis medeler en talsmand fra hans stab nu at kunstneren er i klar bedring og at det forventes at han vil blive hjemsendt meget snart, som det hedder. Dette oplyser CNN Entertainment på deres website.

Således tyder alt på at vi heldigvis ikke (i denne omgang) skal føje endnu en stjerne til den alt for lange liste over tab i musikkens verden dette år.

Læs mere herom hos: CNN Entertainment

comment closed


Copyright © 2017 · 2town Radio · All Rights Reserved · Posts · Comments
2town Radio stiller musik til rådighed i samarbejde med Koda & Gramex
%d bloggers like this: