Home » Kort Nyt Om 2town Radio, Topnyt, Uncategorized » Fra COM til DK

Fra COM til DK

worldradio400OM 2TOWN RADIO: Enkelte har måske allerede opdaget at vores webside har skiftet fra et .COM site til et .DK site. Ændringen skyldtes primært at 2town Radio ønsker at fokuserer på sine danske lyttere og brugere.

2town Radio er dansk og laves primært for danske lyttere, uanset om disse så befinder sig på en dansk adresse eller på den anden side af jordkloden. Faktisk er det ret almindeligt at når man, af den ene eller anden grund, forlader lille danmark for at tage ophold i udlandet, så ønsker man i højere grad at lytte til radio “hjemmefra”, for på den måde at holde en vis forbindelse til lille danmark. Her er internet-radio jo en glimrende mulighed, og vi kan da også konstaterer at der er en hel del lyttere på vores station udenfor landets grænser.

Men faktisk var det lidt af en tilfældighed, der gjorde at man valgte at skifte 2town Radio’s hjemmeside fra .COM til .DK, fortæller stationen daglige leder: Alex Hansen.
“I sin tid købte vi det danske .DK domæne ene og alene fordi at vi oplevede at vores lyttere og brugere gik ‘forkert i byen’ når de skulle finde os på nettet. Det skete primært fordi de angav vores netadresse med en DK-endelse fremfor en COM-endelse som vi retteligt havde fra begyndelsen. Derfor købte vi DK-domænet og lavede en simpel viderestilling herfra til vores COM-site. Sidenhen har vi dog oplevet af vores danske server er langt mere stabil og hurtig end den tidligere. Blandt andet derfor har vi nu valgt at bytte om på tingene, således at COM-sitet nu viderestiller til vores DK-site. Vi beholder vores COM-site, således at brugerne/lytterne ikke bør opleve problemmer med kontakten”, fortæller stationleder Alex Hansen.

Iøvrigt fortælles det at stationen hjemmeside snarest får en kraftig opdatering.

 

 

 

comment closed


Copyright © 2017 · 2town Radio · All Rights Reserved · Posts · Comments
2town Radio stiller musik til rådighed i samarbejde med Koda & Gramex
%d bloggers like this: