Home » Ledige Stillinger/Jobs, Topnyt » 2town Radio søger altid nye ildsjæle

2town Radio søger altid nye ildsjæle

radiovaert430Hvad enten du kunne tænke dig at prøve at lave radio, blive sudievært i et program, eller har ide’er til nye programmer så er det måske lige netop dig 2town Radio søger efter.

2town Radio søger frivillige ildsjæle, der kunne tænke sig at medvirke til at få netradio-stationen op og køre på fuldt blus. Hvad du kan og skal bidrage med, samt hvilken indflydelse du vil få på stationen er helt åbent. Vi tilbyder at man kan deltage på det niveau man selv ønsker, så vær ikke bange for at afprøve dette spændende projekt.

Så længe stationen ikke generere indtægt tilbydes der hverken honorar, løn eller anden form for betaling, men det er klart at de personer, der er med til at skabe fundamentet for en (forhåbenligt) succesfuld netradio-station også skal belønnes for indsatsen når “forretningen kører”. Og vi lægger IKKE skjul på at det ER planen, at der skal tjenes penge på 2town Radio, men det ER og bliver også et projekt hvor lysten til at lave radio SKAL være drivkraften. Derfor er det (i hvert fald indtil videre) motivation og frivillig ulønnet indsats, der skal være drivkraften bag konceptet. Kan du accepterer dette, og har du lysten, så vil vi MEGET GERNE snakke videre med netop dig herom.

Har vi fanget din interesse? Så tøv ikke med at kontakte [email protected] for yderligere uforpligtende snak om dit evt. engagement i 2town Radio. Vi glæder os til at høre fra dig.

 

 

Leave a Reply


Copyright © 2017 · 2town Radio · All Rights Reserved · Posts · Comments
2town Radio stiller musik til rådighed i samarbejde med Koda & Gramex
%d bloggers like this: